Frankrijk Premium Corner

Brigitte Macron als feministisch rolmodel

Door Gerry van der List - 19 mei 2017

Steeds vaker hebben vrouwen van zekere leeftijd een relatie met een jongere man. Dit is in menig opzicht goed voor de emancipatie.

Amerikanen hebben er een mooie term voor: high school sweethearts. Het gaat om geliefden die elkaar al op de middelbare school hebben gevonden en sindsdien amoureus met elkaar verbonden zijn gebleven. Bij sommige mensen ontstaat een gevoel van lichte benauwdheid bij de gedachte aan zo’n langdurige liefdes­relatie die van de schoolbanken naar het graf voert, maar ze heeft wel een zekere romantische allure.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.