#Boeken Premium Corner

Geen weg terug: inventieve roman over slavernij

Door Denise van Dalen - 06 februari 2017

In dit debuut van de Ghanees-Amerikaanse schrijfster Yaa Gyasi (27) worden de nakomelingen van twee van elkaar gescheiden halfzussen gevolgd. De een trouwt een Brit en neemt haar intrek in een koloniaal fort, de ander wordt als slaaf naar de Verenigde Staten verscheept. Hierdoor krijgen hun nakomelingen ieder op andere wijze te maken met de gevolgen van de slavernij.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.