Boek Premium Corner

Kroniek van het hooliganisme: Heizel, Hillsborough en Beverwijk

Door Joppe Gloerich - 05 september 2017

Vaak wordt gedacht dat fans van Tottenham Hotspur met hun totaal gederailleerde bezoek aan Feyenoord in 1974 het supportersgeweld naar Nederland brachten. Overtuigend toont Friso Schotanus aan dat al ver voor de oorlog menige bri­gadier de knuppel moest trekken om opgeschoten lieden langs het veld te tuchtigen.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.