economie Premium Corner

Heeft ‘de crowd’ dan niets geleerd van de crisis?

Door Joris Heijn - 20 maart 2017

Crowdfunding is hip. Vanaf een euro of honderd kunt u al investeren in zonnepanelen of in ondernemers met een vernieuwend idee waarin die bekrompen en behouden bankiers niet geloven, maar ‘de crowd’ (de massa) wel. En de rente (vaak ­5 tot 7 procent) is ook nog hoger dan op een spaarrekening. Goed voor uw geweten én portemonnee, wat wilt u nog meer?

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.