nederland Premium Corner

Frauduleus: zo komt UKIP aan eigen inkomsten

Door Jelte Wiersma - 14 februari 2017

Europarlementariër Dennis de Jong (SP, 61) zegt het diplomatiek, maar bijna ongemerkt velt hij een spijkerhard oordeel over verspilling bij het Europees Parlement. Als rapporteur begrotingsverantwoording haalt hij hard uit. Het Parlement geeft jaarlijks 1,8 miljard euro uit, het meeste aan eigen personeel. ‘Ik ben geschrokken van het gebrek aan controle. Er is veel verspilling die kan worden tegengegaan. We hebben overal een mening over, maar blijven erg stil over onze eigen uitgaven.’

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.