Openbaar vervoer Premium Corner

Nu PvdA wegvalt, kan de bus verder als taxi

Door Eric Vrijsen - 23 mei 2017

Bedrijven ruiken betere service en lagere kosten nu de PvdA de bureaucratie niet meer kan afdekken.

In het stads- en streekvervoer heeft een doorsneebus een lengte van 12 meter en een capaciteit van dertig zitplaatsen. In de spits zit de bus vol. De rest van de dag verplaatst hij lucht en enkele passagiers. Het beeld van de chauffeur die met twee ouderen van dorp naar dorp toert, is bekend. Maar ook in buitenwijken rijden ’s avonds lege bussen urenlang door verlaten straten. Zonde van het geld.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.