Syp Wynia Premium Corner

VVD en PvdA gunnen elkaar cadeautjes voor de kiezers. Goed bestuur?

Door Syp Wynia - 21 juni 2016

Het kabinet-Rutte II (VVD en PvdA) begon eind 2012 in een wolk van bezuinigingen en lastenverzwaringen, die nodig werden gevonden om het gat in de begroting snel kleiner te maken. De kabinetten-Rutte bezuinigden zo 30 miljard euro, de belastingen en premies werden met 20 miljard euro verhoogd.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.