Nikki Sterkenburg Premium Corner

Het is verkeerd dat GroenLinks testlocaties wil voor drugs

Door Nikki Sterkenburg - 03 mei 2017

Half februari schaarde een Kamermeerderheid zich achter een motie van GroenLinks om testlocaties op festivals te openen waar bezoekers (anoniem) hun drugs kunnen laten testen. Dat past natuurlijk bij een progressieve partij, maar er is duidelijk niet nagedacht over de praktische kant. Staatssecretaris Martin van Rijn (PvdA) van Volksgezondheid liet begin april in een brief aan de Tweede Kamer doorschemeren dat hij er weinig voor voelt. En dat is terecht.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.