Joris Heijn Premium Corner

Flexibele AOW is geen goed idee, wat wel?

Door Joris Heijn - 06 september 2017

Het klinkt zo mooi: een flexibele AOW-leeftijd. Geen overheid die bepaalt op welke dag u van uw staatspensioen kunt genieten, maar zelf bepalen of u langer door wilt werken, of juist eerder wilt stoppen. Maar naarmate het aantal voorstanders van zo’n flexibele AOW groeit, groeit ook het aantal rapporten met forse kanttekeningen.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.