stijl

Khalid en Sabia Boulahrouz gaan ook scheiden

Door Shari Deira - 07 januari 2013

Niet alleen het huwelijk van Rafael en Sylvie van der Vaart is gestrand, ook collega-voetballer Khalid Boulahrouz gaat scheiden. Zijn vrouw Sabia zegt dat de twee niet meer bij elkaar passen.

‘Het klopt. Ons huwelijk bestaat niet meer,’ bevestigt Sabia Boulahrouz tegenover de Duitse krant Bild. Het populaire dagblad onthulde vorige week nog de scheiding van Rafael en Sylvie van der Vaart.

Miskraam

Sabia Boulahrouz zegt dat zij en Khalid ‘op den duur’ niet meer bij elkaar pasten. ‘We waren simpelweg te verschillend. Maar we zijn nog niet gescheiden.’

Het stel leerde elkaar kennen in 2005 en heeft twee kinderen, Daamin (2) en Amaya (3). Tijdens het Europees kampioenschap 2008 kreeg Sabia een miskraam. De spelers van het Nederlands elftal speelden daarom met rouwbanden tijdens de kwartfinale tegen Rusland.

Relatie

Sabia Boulahrouz is een goede vriendin van Sylvie van der Vaart. De twee zijn vaak samen te zien op foto’s tijdens feestjes. Vorige week werd bekend dat Rafael en Sylvie gaan scheiden.

De twee zijn naar eigen zeggen uit elkaar gegroeid, waardoor het voortzetten van hun relatie ‘niet langer tot de mogelijkheden behoort’. Tijdens een Oud en Nieuw-feest heeft Rafael zijn vrouw geduwd waardoor zij op de grond viel. Sabia Boulahrouz was ook aanwezig op het veelbesproken feest.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.