Elsevier Weekblad

Vacatures online redacteuren Talent Pool: solliciteer nu!

Door René van Rijckevorsel - 19 juli 2017

Elsevier Weekblad investeert in (online) journalistiek en zoekt daarom vier Redacteuren voor de Talent Pool.

Wat ga je doen?

Vier journalisten die aan het begin staan van hun carrière krijgen twee jaar de kans om als volwaardig redactielid bij Elsevier Weekblad de kneepjes van het vak te leren bij de diverse deelredacties (Nederland, buitenland, economie, kennis & cultuur, onderzoek).

Wie ben jij?

Je hebt je opleiding net afgerond en al langer de ambitie om de journalistiek in te gaan. Je bent als millennial als een vis in het water op internet en in de sociale media. Je ziet in dat verhalen op vele manieren verteld kunnen worden, dus ook met vlogs en podcasts, en hebt daar bij voorkeur ervaring mee. Je hebt een brede algemene ontwikkeling en schrijft niet alleen goed, maar ook nog eens in foutloos Nederlands. En ten slotte heb je affiniteit met de opvattingen van Elsevier Weekblad.

Solliciteer direct

Voor meer informatie neem je contact op met René van Rijckevorsel of Arendo Joustra: 020-2248022

Je motivatie plus cv kun je sturen naar sollicitatie@elsevierweekblad.nl, onder vermelding van de functie waarop je solliciteert. Solliciteren is mogelijk tot 31 juli.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.