08-08-2017

Elsevier Weekblad presenteert de nieuwe STIJL Vrouwenmode

08 augustus 2017

De nieuwe Elsevier Weekblad STIJL Vrouwenmode, die deze week verschijnt, biedt een compleet en compact overzicht van de actuele trends in de mode en al het nieuws van de internationale catwalks in Milaan, Parijs en New York voor herfst en winter 2017.

Tv-presentatrices Vivienne van den Assem, Marlijn Weerdenburg, Annechien Steenhuizen, Merel Westrik en Eva Cleven vertellen over hun favoriete werkoutfit. De Belgische ontwerper Dirk Van Saene geeft in een interview toe een bijzonder gevoel voor foute timing te hebben. Een exclusief verslag van het mode- en fotografiefestival in Hyères, waar Viktor & Rolf ooit hun carrière begonnen, is aangevuld met praktische tips voor wie volgend jaar dit event in Zuid-Frankrijk wil bezoeken.

Verder een fraai overzicht van de schoenen van de Nederlandse ontwerper Jan Jansen. Een portret van designer en regisseur Tom Ford, golden boy van 55 jaar. De schoonheid van handschoenen. Kunstenaars en reclamemakers Lernert Engelberts en Sander Plug verklaren hun humoristische werk. En waarom mag je je benen niet over elkaar slaan als je een modeshow bijwoont?

Elsevier Weekblad STIJL Vrouwenmode is te bestellen via de webshop of telefonisch via de klantenservice (085-8888151).

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Pronk ([email protected] of tel: 020-2248052).

Fashion Director John de Greef is te bereiken via [email protected]

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.