31-10-2017

Elsevier Weekblad publiceert Wacht op onze daden

31 oktober 2017

Deze geïllustreerde bundel bevat alle 29 Regeringsverklaringen die sinds 1945 zijn gehouden, inclusief de Regeringsverklaring die Mark Rutte op woensdag 1 november 2017 zal uitspreken.

Binnenkort verschijnt bij Elsevier Weekblad:

In de ­Regeringsverklaring legt de minister-president verantwoording af over de kabinetsformatie en ontvouwt hij de plannen van zijn regering.

Dit gebonden boek bevat tevens een inleiding van prof. mr. P.P.T. Bovend’Eert over de ‘Regeringsverklaring in het staatsrecht en de staatkundige praktijk’; een uitvoerige bijlage met data, feiten en cijfers over de Regeringsverklaringen; en een register.

Deze titel verscheen eerder in oktober 2010, maar in deze heruitgave zijn niet minder dan negentien Regeringsverklaringen toegevoegd aan de tien oorspronkelijk opgenomen Regeringsverklaringen. Deze nieuwe editie telt dan ook drie keer zoveel pagina’s.

Wacht op onze daden telt circa 550 pagina’s en kost € 19,95. Tevens verkrijgbaar als e-book (€ 9,95). Te bestellen in de webshop of via telefoonnummer 085-8888151. Ook te koop in de boekhandel.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.