13-02-2018

Elsevier Weekblad presenteert de nieuwe STIJL Vrouwenmode

13 februari 2018

De nieuwe Elsevier Weekblad STIJL Vrouwenmode, die deze week verschijnt, biedt weer heel veel catwalknieuws, inspiratie voor een modieuze zomer, plus prachtige fotoreportages en interessante achtergrondartikelen.

Stijl Vrouwenmode

In deze STIJL Vrouwenmode onder meer de beste ontwerper van 2018, Demna Gvasalia, een interview met het ambitieuze ontwerptalent Liselore Frowijn, vijf Nederlandse modellen en hun moeders over hun onderlinge band, balletdanseres Maia Makhateli die kleurrijke kleren showt, de ‘neus’ van Louis Vuitton over zijn vak en moderedacteur John de Greef over de etiquette van de hoed.

Ook is er een verhaal over modejournalist en kunstenares Clementine van Lamsweerde (moeder van de bekende fotograaf Inez van Lamsweerde) met veel beeld uit haar archief.  Plus: wat doen al die logo’s en teksten op de catwalkkleren?

Elsevier Weekblad STIJL Vrouwenmode is te bestellen via de webshop of telefonisch via de klantenservice (085-8888151).

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatieVoor meer informatie kunt u contact opnemen met chef Kennis en Cultuur Bram Hahn via [email protected] of via telefoonnummer 020-2248056.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.