06-03-2018

Interview met Michael Kors in Elsevier Weekblad STIJL Mannenmode

06 maart 2018

De nieuwe Elsevier Weekblad STIJL Mannenmode, die deze week verschijnt, biedt weer heel veel catwalknieuws, inspiratie voor een modieuze zomer, plus prachtige fotoreportages en interessante achtergrondartikelen.

Deze week verschijnt

In deze STIJL Mannenmode onder meer een interview met de Amerikaanse ontwerper Michael Kors, een artikel over de hype rond exclusieve kledingitems, zwierige zomerjassen en mode geïnspireerd op het exotische Hawaï, plus een reportage over aangenaam wandelen en winkelen in de mondaine Belgische badplaats Knokke.

Schrijver en (cover)model Sander Kok toont kleren in het actuele palet aan zachte tinten.

Verder onder meer een klein lexicon van bekende schoenenmerken en negen klassieke horloges. Moderedacteur John de Greef pleit er in zijn rubriek ‘Do’s & don’ts’ voor dat blote benen vooral buiten moeten blijven.

Elsevier Weekblad STIJL Mannenmode kost € 5,95 (exclusief € 1,95 verzendkosten) en is te bestellen via de webshop of telefonisch via de klantenservice (085-8888151).

Noot voor de redactie, niet voor publicatieVoor meer informatie kunt u contact opnemen met chef Kennis en Cultuur Bram Hahn via [email protected] of via telefoonnummer 020-2248056.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.