Solliciteer nu!

Elsevier Weekblad zoekt een Digital Publisher

Door Vincent Andriessen - 17 september 2018

Elsevier Weekblad zoekt per onmiddellijk een Digital Publisher. Solliciteer nu!

Elsevier Weekblad breidt digitaal uit. Sinds kort maken we podcasts, animaties, video’s voor social media en werken we volgens een nieuwe digitale publicatiestrategie. Daarom zijn we op zoek naar versterking in de vorm van een Digital Publisher. Lees hieronder meer over de functie en solliciteer snel!

Wat ga je doen?

De Digital Publisher is de permanent superscherpe regisseur van de website die opereert op het snijvlak van redactie en marketing. Je zorgt ervoor dat artikelen zich optimaal in de kijker spelen, op onze homepages, via nieuwsbrieven, sociale media en SEO. Je bestudeert permanent de cijfers van Chartbeat en Google Analytics en je houdt performance op kanalen als Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram in de peiling. Je grijpt in als koppen of foto’s onvoldoende responderen. Je weet hoe je potentiële converteerders over de streep moet trekken.

Meer concreet:

  • Je zorgt ervoor dat de artikelen van Elsevier Weekblad op een interactieve wijze digitaal beschikbaar worden
  • Je maakt interactieve infographics en animaties
  • Je maakt korte video’s en beelden voor social media
  • Je beheert de social kanalen van Elsevier Weekblad (Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram)
  • Je verzorgt de nieuwsbrieven van Elsevier Weekblad
  • Je verzorgt de app van Elsevier Weekblad
  • Je denkt mee over het digitale beleid en de strategie voor social media van Elsevier Weekblad

Wie ben jij?

Je hebt een opleiding op hbo-niveau, je kunt bogen op redactionele ervaring en je kent de wetmatigheden van digitale marketing. Jij weet als de beste wat wel scoort en wat niet op internet, en zet die kennis in voor Elsevier Weekblad, waarbij aangetekend dat geen concessies mogen worden gedaan aan niveau en imago van Elsevier Weekblad.

Waar kom je te werken?

Bij Elsevier Weekblad speelt digitaal een steeds belangrijkere rol. De redactie bestaat uit zo’n vijftig redacteuren en bevindt zich in Amsterdam. Samen werken we aan een optimale digitale aanwezigheid van Elsevier Weekblad. Kom je ons team versterken?

Voor meer informatie neem je contact op met Vincent Andriessen, Chef Digitaal van Elsevier Weekblad: 020-2248022.

Je motivatie plus cv kun je voor 7 oktober sturen naar vincent.andriessen@elsevierweekblad.nl.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.