algemeen

Huwelijk: Elice Muilwijk (28) en Jeffrey Ridder (29)

Door Jenny Velthuys - 24 maart 2015

Hoewel ze nog jong zijn, waren Elice Muilwijk en Jeffrey Ridder op hun huwelijksdag al tien jaar samen.

Hoewel ze nog maar jong zijn, waren ze op hun huwelijksdag tien jaar samen. Kapster Elice ontmoette Jeffrey, zzp’er in het grondverzet, in een Amsterdamse discotheek. Driekwart jaar sms’ten ze steeds als ze in de stad waren, zonder door te hebben dat ze elkaar wel erg leuk vonden. Elice: ‘We waren nog zo jong. Je bent dan nog niet op zoek naar iets serieus.’

Maar op 24 oktober 2004 kregen ze toch verkering. Toen twee jaar later de moeder van Jeffrey overleed, groeiden ze nog meer naar elkaar toe. Na drie jaar zijn ze gaan samenwonen. Inmiddels wonen ze in een zelfgebouwd huis in Amstelveen. Daarnaast heeft Elice van haar vader, gepensioneerd orchideeënkweker, een huis gekregen dat ze verhuurt. Op dit moment is dat haar voornaamste inkomstenbron.

In 2012 vroeg Jeffrey Elice tijdens een kerstdiner met familie ten huwelijk.  Ze trouwden op 24 oktober 2014. Eerst lunchten ze thuis met vrienden, daarna gingen ze naar kasteel De Hooge Vuursche in Baarn waar ze hebben gegeten met intimi. ’s Avonds was daar ook de huwelijksceremonie.

Ze trouwden ten overstaan van 160 man en sloten af met een groot feest met dj Larzz, waar saxofonist Ben Rodenburg en zanger Tom Haver optraden. De huwelijksreis ging naar New York, Florida, Miami en de Bahama’s.

Elsevier nummer 13, 28 maart 2015

Gerelateerde artikelen

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.