belasting

Gratis proefnummer Elsevier

25 februari 2016

Helaas bent u niet de winnaar van een iPad Air 2. Wel kunt u gratis kennismaken met Elsevier door een proefnummer aan te vragen. Vul uw gegevens in onderstaand formulier in.

Dit aanbod geldt alleen in Nederland. U ontvangt het gratis proefnummer in mei 2016.

Vul onderstaand formulier in:

Deze aanbieding is geldig t/m 30-04-2016 en alleen in Nederland. Reed Business B.V. legt gegevens vast voor de uitvoering van de (abonnements)overeenkomst. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om u te informeren over voor u relevante producten en diensten van Reed Business bv en haar groepsmaatschappijen. Als u geen prijs stelt op deze informatie, via post of e-mail, kunt u dit schriftelijk doorgeven aan: Reed Business bv t.a.v. adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem of per e-mail: adresregistratie@reedbusiness.nl

 

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.