belasting

Actievoorwaarden belasting 2016

19 februari 2016

Actie: Maak kans op een iPad Air 2!

Hoe maakt u kans op de prijzen?
Het enige dat u hoeft te doen is uw unieke actiecode, uw naam en e-mailadres invullen.

Hoe komt u aan een actiecode?
In elke uitgave van de Elsevier Belasting Almanak 2016, Elsevier Belasting CD-ROM 2016 en Elsevier Belasting Aangifte 2016 bevindt zich een actiekaartje met daarop een unieke actiecode.

Wanneer worden de prijswinnaars bekend gemaakt?
Na verzending van de gegevens ziet u meteen of u een prijs gewonnen heeft of niet. Winnaars ontvangen tevens een bevestiging per e-mail. De actie loopt per 4 april 2016 af. Prijzen worden uiterlijk op 15 april 2016 uitgereikt.

Actievoorwaarden 2016

De actie “Maak kans op een iPad Air 2” wordt georganiseerd door Elsevier. Elsevier is een onderdeel van Reed Business bv.

Ik ga er mee akkoord dat Reed Business bv/Elsevier mij periodiek de nieuwsbrief stuurt met eventueel daarin opgenomen advertenties en aanbiedingen van derden, inclusief het incidenteel ontvangen van andere relevante informatie omtrent producten, aanbiedingen en acties van Reed Business bv, of van en door zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Zie voor meer informatie Privacy Statement.

Elsevier gebruikt uw e-mailadres om u te informeren over voor u relevante producten en diensten van Elsevier, onderdeel van Reed Business bv. Indien u geen prijs stelt op deze informatie kunt u dit per e-mail doorgeven aan [email protected] Voor meer informatie wordt naar het Privacy Statement van Reed Business bv gewezen.

Om mee te dingen naar één van de prijzen dient de bezoeker zijn of haar unieke actiecode vóór 4 april 2016 op www.elsevier.nl/belastingcode in de daarvoor bestemde sweepstake-tool in te vullen. In elke uitgave van de Elsevier Belasting Almanak 2016, Elsevier Belasting CD-ROM 2016 en Elsevier Belasting Aangifte 2016 bevindt zich een actiekaartje met daarop een unieke actiecode.

Deelnemers maken kans op 1 iPad Air 2 t.w.v. € 499,-.

iPad Air 2

Specificaties:

  • Winkelprijs € 499,-
  • Retina scherm
  • Touch ID
  • iSight camera
  • iOS 9

Voorwaarden

De prijs is niet inwisselbaar voor geld.

Na het invoeren van uw unieke actiecode in de sweepstake-tool op www.elsevier.nl/belastingcode, heeft u ook de mogelijkheid om een gratis exemplaar van Elsevier aan te vragen. Deelnemers ontvangen in mei 2016 een editie van weekblad Elsevier. Winkelwaarde: € 5,95 incl. BTW.

Algemene actievoorwaarden 2016

De actie sluit op 4 april 2016. Later inzenden is niet meer mogelijk.

Om in aanmerking te komen voor een prijs dienen deelnemers hun unieke code in te voeren in de sweepstake-tool op www.elsevier.nl/belastingcode. Bij bepaling van de winnaar zal Reed Business Information verifiëren of de beoogde winnaar aan deze voorwaarde heeft voldaan.

Voorafgaand aan de actie “Maak kans op een iPad Air 2” zijn de winnende codes door een onafhankelijke partij willekeurig getrokken. Na invoering van de code in de sweepstake-tool wordt direct gecontroleerd of het een winnende code betreft of niet. De deelnemer wordt direct na invoering van de code op de hoogte gesteld van de uitslag.

De prijs zal uiterlijk op 15 april 2016 worden uitgereikt.

De deelnemer gaat door deelname aan de actie akkoord met het zich tot 01-01-2017 ten dienste stellen voor publicitaire doelen.

De winnaars ontvangen per e-mail bericht van de uitslag, indien zij hun e-mailgegevens hebben ingevuld. Indien Reed Business Information binnen 2 werkdagen geen contact per e-mail heeft kunnen leggen met de beoogde winnaar met gebruikmaking van het door de deelnemer opgegeven e-mailadres, heeft Reed Business Information het recht de prijs voor diegene te laten vervallen en een nieuwe winnaar aan te wijzen conform deze voorwaarden.

De uitslag zal tevens op www.elsevier.nl/belasting bekend gemaakt worden.

Om een gratis exemplaar van het weekblad Elsevier te bestellen dient de bezoeker zijn of haar een unieke wincode vóór 4 april 2016 op www.elsevier.nl/belastingcode in de daarvoor bestemde sweepstake-tool in te vullen. In elke uitgave van de Elsevier Belasting Almanak 2016, Elsevier Belasting CD-ROM 2016 en Elsevier Belasting Aangifte 2016 bevindt zich een deelnemerskaart met daarop een unieke actiecode.

Deelnemers ontvangen in mei 2016 een editie van weekblad Elsevier. Winkelwaarde: € 5,95 incl. BTW.

Reed Business bv behoudt zich het recht voor om op elk willekeurig tijdstip invulling, prijzen, verloop of andere voorwaarden van de actie aan te passen of te wijzigen.

De ingezonden gegevens worden geacht te zijn ingediend door de gemachtigde houder van het opgegeven e-mailadres.

Bij het onjuist of onvolledig invullen van (persoons)gegevens wordt de deelnemer uitgesloten van deelname en vervalt elk recht op het meedingen naar de prijs.

Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn bij aanvang van de actie (1 januari 2016).

Reed Business bv is niet verantwoordelijk voor technische storingen aangaande website of de verbindingen die tot gevolg hebben dat inzendingen verloren gaan.

Reed Business bv behoudt zich het recht voor om in geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de uitslag deelnemers uit te sluiten.

Reed Business bv handelt naar de gedragscode promotionele kansspelen.

Reed Business bv draagt zorg voor de afdracht van kansspelbelasting.

Medewerkers van Reed Business bv zijn uitgesloten van deelname en personen die betrokken zijn bij de actie zijn uitgesloten van deelname.

Deelnemers aan de actie gaan automatisch akkoord met de hier gestelde voorwaarden.

Indien de deelnemer na inschrijving bezwaar maakt tegen bovenstaande voorwaarden, vervalt elke aanspraak op de prijs verbonden aan de actie en is hij/zij van verdere deelname uitgesloten.

Op deze actie is het privacy statement van Reed Business bv van toepassing. Dit privacy statement vindt u op http://www.reedbusiness.nl/#/privacy.

Op deze actie en website zijn de gebruikersvoorwaarden van Reed Business bv van toepassing. De gebruikersvoorwaarden voor deze actie/website vindt u op http://www.reedbusiness.nl/#/gebruiksvoorwaarden.

Voor meer informatie of klachten kunt u contact opnemen met Reed Business B.V., Postbus 808, 7000 VA Doetinchem, tel. 0314 358 358 of e-mail [email protected] Kijk voor meer informatie op www.elsevier.nl/belasting.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.