Verenigd Koninkrijk

Het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle in beeld

19 mei 2018

Op zaterdag 19 mei trouwt de Britse Prins Harry met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Dat gebeurt in de St. George’s Chapel in Windsor, waar niet alleen leden van de Britse koninklijke familie aanwezig zullen zijn, maar ook tal van beroemdheden hun opwachting maken.

De ceremonie begint om één uur Nederlandse tijd. In totaal wonen zeshonderd genodigden de ceremonie bij in de St. George’s Chapel. Zij moeten om kwart over twaalf (Britse tijd) hun plaats hebben ingenomen. Daarna arriveren de leden van de Britse koninklijke familie. Ook koningin Elizabeth II en haar gemaal prins Philip zijn aanwezig.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

 

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.