in Sjanghai Premium Corner

Chinezen wantrouwen smaakversterker MSG

Door Eefje Rammeloo - 29 januari 2019

Elk gerecht knapt ervan op, maar Li Hong (47) moet niets hebben van smaakversterker MSG. ‘Het komt mijn keuken niet in.’ Ooit werkte ze als kok, nu kookt ze wekelijks voor mijn gezin. ‘Als mijn moeder het vroeger gebruikte, proefde ik het meteen.’ Ze trekt een vies gezicht en doet alsof ze wat uitspuugt.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.