buitenland

Geen slachtoffers na mislukte aanslag Rusland

Door ANP - 11 april 2016

MOSKOU (ANP) – Een aanslag op een politiebureau in het zuiden van Rusland is maandag op een mislukking uitgelopen. De drie daders, onder wie zeker een zelfmoordterrorist, vielen een politiebureau aan maar slaagden er niet in slachtoffers te maken. De daders kwamen wel om.

De aanval vond plaats in de regio Stavropol, nabij de Kaukasus. Over wat er precies gebeurde doen verschillende lezingen de ronde. ,,Een aanval vond plaats op het regionale politiebureau”, zei een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken tegen persbureau Reuters. ,,Een van de aanvallers blies zich op, de andere twee werden gedood”. Sommige Russische persbureaus spraken echter van drie zelfmoordterroristen.

Waar iedereen het over eens was is dat de daders niemand mee de dood in wisten te slepen.