buitenland

‘Piloot Ecclestone achter ontvoering’

Door ANP - 01 augustus 2016

RIO DE JANEIRO (ANP) – De helikopterpiloot van Bernie Ecclestone is opgepakt omdat hij achter de ontvoering zou zitten van de schoonmoeder van de Formule 1-baas. Dat schrijft althans de Britse krant Mirror. Hij zou het brein zijn achter de misdaad.

De schoonmoeder werd eerder bevrijd door de Braziliaanse politie, meldden internationale media de afgelopen nacht. Er zou geen losgeld zijn betaald. Bij de politie-actie werden twee verdachten gearresteerd.

De 67-jarige Aparecida Schunck, moeder van Fabiana Flosi, was tien dagen geleden ontvoerd uit haar huis in So Paulo. Flosi trouwde in 2012 met de nu 85-jarige Ecclestone. De ontvoerders eisten 36,5 miljoen Amerikaanse dollar losgeld, omgerekend ruim 33 miljoen euro.