buitenland

Acteur Alan Thicke overleden

Door ANP - 14 december 2016

BURBANK (ANP) De Canadese acteur Alan Thicke is dinsdag overleden op 69-jarige leeftijd. De vader van zanger Robin Thicke zou volgens de Los Angeles Times zijn overleden aan de gevolgen van een hartaanval.

Thicke werd bekend als Jason Seaver in de Amerikaanse comedyserie Growing Pains. Later had hij gastrollen in onder meer Married with Children, How I Met Your Mother en Perry Mason.

Zeer recent was hij nog te zien in Fuller House een remake van de populaire sitcom Full House. Het tweede seizoen van de Netflix-serie is sinds een week te zien en Thicke speelt in een aflevering een rol. Hij tweette daar eerder dinsdag nog over: ,,Seizoen 2 van Fuller House ziet er goed uit. Ik vind zelfs de afleveringen waarin ik niet zit leuk.”