buitenland

Rapper Kanye West op bezoek bij Trump

Door ANP - 13 december 2016

NEW YORK (ANP/RTR) – Rapper Kanye West heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de komende Amerikaanse president Donald Trump in New York. Het tweetal vertoonde zich kort in de lobby van de Trump Tower. ,,Vrienden, gewoon vrienden”, zei de opvolger van Barack Obama. Hij noemde West ,,een goede vent”, die hij al lang kent, en zei dat ze met elkaar ,,het leven hadden doorgenomen”.

De beroemde artiest wilde geen vragen van journalisten beantwoorden. Hij liet slechts weten dat hij ,,alleen even een foto kwam maken”. West, die onlangs wegens psychische problemen en oververmoeidheid in het ziekenhuis belandde, was met in gezelschap van enkele lijfwachten naar New York gekomen, zonder zijn vrouw Kim Kardashian. In november werd hij tijdens een concert in San José (Californië) uitgefloten toen hij Trump steun betuigde.