buitenland

‘Trump blijft bij Celebrity Apprentice’

Door ANP - 10 december 2016

LOS ANGELES (ANP/RTR) – Donald Trump blijft ook na zijn aantreden als president van Amerika betrokken bij de in de VS populaire reality-tv-show Celebrity Apprentice. Dat heeft de nieuwe presentator van het programma, Arnold Schwarzenegger, gezegd.

Trump was tot voor kort de gastheer van het programma waarin hij met veel genoegen het gevleugelde ,,you’re fired” bezigde. Hij verliet de show vorig jaar toen hij begon aan de campagne voor het presidentschap. Volgens acteur en voormalig gouverneur van Californië Schwarzenegger blijft Trump echter aan als producer van de show.

Celebrity Apprentice is een variant op The Apprentice. Daarin doen mensen mee aan een soort talentenjacht met als prijs een leidinggevende baan bij Trump. De celebrity’s in het programma strijden voor een donatie aan een goed doel.