buitenland

Johnson in VS voor gesprekken adviseurs Trump

Door ANP - 08 januari 2017

LONDEN (ANP) – De Britse minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson is in de Verenigde Staten aangekomen voor een ontmoeting met naaste adviseurs van de aanstaande Amerikaanse president Donald Trump. Zij gaan de banden tussen beide landen bespreken.,

,,Na de succesvolle bijeenkomst van vorige maand tussen de stafmedewerkers van de premier en het team van Donald Trump, is minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson bezig met een kort bezoek aan de Verenigde Staten voor ontmoetingen met nauwe adviseurs van de aanstaande president en leiders van het Congres”, zei een woordvoerder van het ministerie in een verklaring.

De gesprekken zullen zich richten op de betrekkingen tussen Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Ook het buitenlands beleid komt aan de orde.