buitenland

Beyoncé en Timberlake hebben al Grammy binnen

Door ANP - 13 februari 2017

LOS ANGELES (ANP) – De grote awardshow moet nog beginnen, maar Beyoncé is al zeker van één Grammy. In aanloop naar de show kreeg ze zondag de prestigieuze muziekprijs voor beste muziekvideo. De clip bij Formation was volgens The Recording Academy, de organisatie achter de Grammy’s, de beste video van het afgelopen jaar.

Ook Justin Timberlake viel al vroeg in de prijzen. Zijn hit Can’t Stop The Feeling!, het nummer dat hij maakte voor de film Trolls, kreeg de Grammy voor beste lied gemaakte voor visuele media. The Beatles-film Eight Days A Week – The Touring Years werd verkozen tot beste muziekfilm.

De prestigieuze muziekprijzen vormen het strijdtoneel van Beyoncé en Adele. De zangeressen komen elkaar in meerdere belangrijke categorieën tegen en treden allebei op tijdens de awardshow.