buitenland

Doden bij serie schietpartijen Wisconsin

Door ANP - 23 maart 2017

WASAU (ANP) – Bij een reeks schietpartijen in de Amerikaanse staat Wisconsin zijn woensdag vier personen, onder wie een politieagent, overleden. De schietpartijen vonden plaats in een bank, een advocatenkantoor en een appartementencomplex in de omgeving van de stad Wasau.

De verdachte werd omsingeld door de politie en heeft zich na een aantal uren overgegeven. De politie heeft nog geen motief voor de schietpartijen gegeven, meldt CNN.

Volgens Amerikaanse media vielen er eerst schoten bij een lokale bank en tien minuten later bij een advocatenkantoor. de verdachte had zich vervolgens verschanst in een appartementencomplex in het nabijgelegen Weston. Na enkele uren onderhandelen volgde er opnieuw een schotenwisseling. Hierbij raakte een politieagent dodelijk gewond.