buitenland

Borussia Dortmund bedankt fans voor actie

Door ANP - 12 april 2017

DORTMUND (ANP/DPA) – Borussia Dortmund heeft woensdag via Twitter de fans bedankt die de actie #bedforawayfans tot een succes hebben gemaakt. Dinsdag, nadat het duel tussen Dortmund en AS Monaco was afgelast vanwege een aanslag op de spelersbus van de Duitsers, werden spontaan slaapplaatsen aangeboden voor Monaco-fans, die wilden blijven om het duel een dag later alsnog te kunnen bezoeken.

,,We danken alle fans in en rond Dortmund die #bedforawayfans de afgelopen nacht mogelijk hebben gemaakt”, meldde Borussia. ,,Dat is voetbal”, was een reactie van AS Monaco bij enkele foto’s op Twitter van fans van beide teams samen in het stadion of in een woning. De club uit het vorstendom bood fans die een dag langer in Duitsland blijven ook financiële steun aan. Ze kunnen rekenen op een bijdrage van maximaal 80 euro.