buitenland

Vrouw krijgt verrassingsbaby tijdens halvemarathontraining

Door Anna Vossers - 06 juni 2013

Een Amerikaanse vrouw dacht dat de hevige pijn die ze in haar buik en onderrug voelde te wijten was aan haar twee uur durende hardlooptraining van een dag eerder. De klachten werden zo heftig dat ze naar het ziekenhuis ging, waar ze de schok van haar leven kreeg: de dokters vertelden haar dat ze geen blessure, maar weeën had.

De vrouw had geen idee dat ze zwanger was, meldt de Amerikaanse nieuwszender ABC News.

Wonder

De vrouw was niet veel aangekomen en menstrueerde nog steeds. De baby werd vijf weken te vroeg, maar helemaal gezond geboren. Ze heet Mira, een afkorting voor Miracle (wonder), en weegt 2900 gram.

De vrouw zegt zelf nooit te hebben geloofd in verhalen over onopgemerkte zwangerschappen. Zelf had ze al twee keer eerder een kind gebaard, en ze is verbaasd dat ze dit keer de symptomen niet herkende.

Een familielid is extreem blij met de nieuwe baby: de andere biologische dochter van de vrouw. Die had namelijk al een broer, twee pleegbroers en twee stiefbroers, maar is nu eindelijk niet meer het enige meisje van het gezin.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.