buitenland

‘Sekstape Monica Lewinsky en Bill Clinton morgen online’

Door Anna Vossers - 02 augustus 2013

Een Amerikaanse tabloid publiceert morgen een geluidsbestand waarop te horen zou zijn hoe Monica Lewinsky in november 1997 de toenmalige president van de Verenigde Staten, Bill Clinton, verleidde. De audiotape zou zijn bemachtigd door een bron die zich in de kringen van Lewinsky begaf door zich voor te doen als schoonmaker.

Dat meldt Radar Online.

Script

In een 45 seconden durend fragment dat vrijdag al was te beluisteren op de website van Radar Online, is te horen hoe een vrouw die Lewinsky zou zijn, voorstelt een ‘nice little visit‘ te komen brengen en al haar kleding uit te trekken.

‘Je kunt me niet weerstaan, omdat ik te schattig en aanbiddelijk ben’, zegt ze. ‘Ik hoop dat je het script volgt en doet wat ik wil’.

De opnames zouden stammen uit de tijd dat oud-president Bill Clinton een verhouding had met stagiaire Monica Lewinsky. De Clintons dachten dat de opname, waarop alleen Lewinsky te horen is, vernietigd was, maar nu blijkt er nog een kopie van te bestaan. De gehele tape van vier minuten komt zaterdag online.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.