buitenland

Spanning in Europa: gesprekken over Europese ambities

17 februari 2014

In dit boek zijn de beste en mooiste interviews over de Europese Unie samengebracht die Elsevier sinds de jaren zestig heeft gepubliceerd. Ze illustreren de spanning tussen de Brusselse ambities en de binnenlandse scepsis.

De bundel verschijnt ter gelegenheid van de verkiezingen voor het Europees Parlement op 22 mei 2014.

Spanning in Europa bevat gesprekken met onder anderen Jacques Delors, Jacques Santer en José Manuel Barroso, voorzitters van de Europese Commissie, maar ook met critici als Frits Bolkestein, Thierry Baudet en Nigel Farage (leider van de Britse anti-EU-partij UKIP).

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.