buitenland

Washington Post ontkent onthulling affaire Obama en Beyoncé

Door Servaas van der Laan - 10 februari 2014

The Washington Post zou volgens de Franse fotograaf Pascal Rostaing dinsdag onthullen dat de Amerikaanse president Barack Obama een affaire heeft met zangeres Beyoncé. Maar de Amerikaanse krant ontkent dat.

Pascal Rostaing kondigde de onthulling maandag aan tegen radiozender Europe 1.

Niet de eerste scoop

Als de berichten waar zijn, is het niet de eerste scoop voor de Fransman. In 2005 onthulde hij al de affaire tussen de echtgenote van president Nicolas Sarkozy met zakenman Richard Attias. Ook maakte hij bekend dat Albert een zoon heeft en dat prinses Caroline een relatie had met tennisser Guillermo Vilas.

In Washington gaat het gerucht al langer dat Obama en Beyoncé het bed met elkaar delen. The Washington Post zou daar dinsdag het bewijs van leveren. Michelle Obama zou al een tijdje in een aparte ruimte leven in het Witte Huis.

Volkslied

Volgens de geruchten krijgt Amerika na Marilyn Monroe en J. F. Kennedy, Bill Clinton met Monica Lewinski weer een nieuw buitenechtelijk presidentieel paar erbij.

Interessant gegeven is dat Beyoncé het Amerikaanse volkslied zong bij de inauguratie van Obama als president. Over dat optreden ontstond nog ophef, omdat Beyoncé het lied had geplaybackt. The Washington Post ontkent echter alles.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.