buitenland

Moeder vermiste Chloe (3) smeekt: breng mijn dochter terug

Door Shari Deira - 11 april 2014

In Australië wordt met man en macht gezocht naar de driejarige Chloe Campbell. Het meisje is sinds donderdag vermist, nadat ze uit huis verdween terwijl ze lag te slapen.

De moeder van Chloe, Tammy O’Donnell, deed vrijdag een emotionele oproep op televisie. ‘Ik hoop dat ze veilig thuis komt. Alles wat ik op dit moment heb is de hoop dat iemand eerlijk genoeg is en haar veilig thuis brengt.’

Raam

De vader en moeder van Chloe denken dat hun dochter is ontvoerd. Het meisje lag woensdag in de woonkamer te slapen in hun huis in het plaatsje Childers. De ouders hadden rond middernacht nog gekeken bij het meisje, maar in de ochtend was ze verdwenen.

Er stond een raam open in het huis en de ouders vermoeden dat zo iemand is binnengekomen. O’Donnell hoopt dat degene die Chloe heeft meegenomen het ‘lef’ heeft om haar terug te brengen.

‘Ze hadden het lef om haar mee te nemen, heb dan nu ook het fatsoen en het lef om haar thuis te brengen.’ De moeder zegt dat ze in een nachtmerrie leeft. ‘Het is alsof een gedeelte van mij ontbreekt en ik krijg het pas terug als Chloe thuiskomt.’

Knuffel

De politie heeft het huis van het gezin grondig doorzocht op zoek naar mogelijke aanwijzingen. Elke tip die over deze zaak binnenkomt, wordt nagetrokken.

De vader van Chloe denkt dat zijn dochter is meegenomen door een bekende. ‘Ze hebben moeten geweten dat ze sliep voor de tv. Het is onmogelijk dat ze zelf naar buiten is gelopen.’ De slaapzak en de knuffel van het meisje zijn ook meegenomen.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.