buitenland

Twee mannen gezocht in verband met vermiste studentes Panama

Door Servaas van der Laan - 09 april 2014

De politie in Panama is op zoek naar twee mannen die mogelijk een verband hebben met de vermiste Lisanne Froon en Kris Kremers. De ochtend voor hun verdwijning zouden de twee vrouwen met twee onbekende mannen hebben ontbeten.

Dat heeft de politie bekendgemaakt via de Facebookpagina voor het vermiste tweetal.

Ontbijt

Volgens informatie van de politie hebben de twee jonge reizigers op dinsdagochtend ontbeten bij restaurant ‘Nelvis‘ in Boquete. In dat restaurant zouden ze zijn gezien met twee onbekende mannen.

De politie roept getuigen op die meer weten over de twee mannen zich te melden. Er is een e-mailadres geopend waar tips naartoe kunnen worden gestuurd.

Twijfelachtig

De nieuwe informatie staat in contrast met wat eerder werd gemeld door Ingrid Lommers, eigenaresse van de taalschool waar het tweetal Spaanse les volgde.

Volgens Lommers hebben de twee op de ochtend van hun verdwijning bij hun gastgezin ontbeten. Later op de dag zijn ze nog gezien op de stoep van een hostel.

Getuigen zouden de twee vrouwen nog laat in de middag hebben gezien tijdens een voettocht, maar aan die informatie wordt getwijfeld.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.