buitenland

Tipgeld vermiste Lisanne Froon en Kris Kremers verhoogd

Door Shari Deira - 12 mei 2014

De ouders van Lisanne Froon en Kris Kremers hebben de beloning die zij geven voor de gouden tip verhoogd. De families loven een beloning uit van 40.000 dollar.

Een woordvoerder van de familie in Boquete (Panama) heeft dat maandag bekendgemaakt. ‘Iemand moet iets weten, zeg het dan alstublieft en als u niet naar de politie wil gaan, dan hebben we een telefoonnummer en een e-mailadres om een boodschap achter te laten.’

Signalen

De ouders van Lisanne Froon gaven maandag opnieuw een persconferentie in Panama. Zij gingen zondag terug naar het land omdat er ‘vage signalen‘ waren vanuit het onderzoeksteam. Waarom het precies gaat, is nog onduidelijk.

Het is ook niet bekend of het gaat om positieve of negatieve signalen. De ouders van Lisanne Froon vragen om de jonge vrouwen niet te vergeten. ‘Vergeet hen alstublieft niet en blijf naar ze uitkijken.’

Aandacht

Het tipgeld is onder meer ingezameld via de stichting Vind Kris en Lisanne. De families van Froon en Kremers gebruiken het ingezamelde geld onder meer om aandacht te blijven vragen in lokale media voor de verdwenen vrouwen.

Diny en Peter Froon onderstreepten dat er nog steeds hoop is dat hun dochter en Kris Kremers levend worden teruggevonden, als de juiste informatie wordt gegeven.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.