cultuur Premium Corner

Kastanjes: spannend lekkere puree bij geroosterd vlees

Door Bram Hahn - 06 oktober 2016

Zodra de wind de kastanjes uit de bomen ranselt, en de kauwen er onmiddellijk bovenop duiken om ze uit de opengebarsten groene bolsters te pikken, dwalen de gedachten af naar Turkije. Want er is geen plek die ik zo associeer met kastanjes als Istanbul.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.