cultuur Premium Corner

Gare du Sud: met Nijntje in Utrechtse bistro

Door Denise van Dalen - 16 januari 2017

Utrechters Kasper en Joris Visser groeiden op in een horecafamilie en droomden er altijd al van om samen een restaurant te beginnen. Bijna zes jaar geleden openden zij Keuken & Deli, dat zij afgelopen zomer een opfrisbeurt hebben gegeven. Het hele interieur werd verbouwd om plaats te maken voor een nieuw concept: een bar met friterie en bistro. Restaurant Gare du Sud werd geopend.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.