cultuur Premium Corner

Jonge en stevige lirac uit de walskaraf

Door Nicolaas Klei - 27 januari 2017

Hullie van de Vacu Vin hebben onderlaatst wederom iets nutteloos verzonnen, maar ditmaal geeft het plezier. De walskaraf. Tenminste, zo hadden ze ’m kunnen noemen als ze eraan hadden gedacht. Een driekwartsmaatkaraf op een swingend kurken onderzettertje. Wijnkenners walsen de wijn in het glas, om de wijn lucht te geven en te laten zien dat ze kenners zijn.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.