cultuur Premium Corner

Kalfsbotten zijn populair, maar ook uit de gratie

Door Bram Hahn - 20 januari 2017

Kalfsbotten zijn populair, maar tegelijkertijd uit de gratie. Het is maar net waar je kijkt. Sinds een jaar of twee zijn, zeker in de Verenigde Staten, bouillons van dierlijke botten in opmars. Op zich niks nieuws, maar door het te presenteren als iets ambachtelijks en speciaals, werd het een trend. In New York staan mensen in de rij voor een beker van het spul.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.