cultuur Premium Corner

Restaurant Eindhoven: voor intimi van de stad

Door Denise van Dalen - 20 januari 2017

Horeca-ondernemer Wolfgang Meidl opende begin 2017 zijn nieuwste – en inmiddels zevende – restaurant. Het was aanpoten: de voormalige antiekzaak had nog geen toiletten, gas en ramen. Toch wist Meidl, opgegroeid in een horecafamilie, de tochtige loods in slechts twee maanden tijd te veranderen in een behaaglijk restaurant.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.