cultuur Premium Corner

Laatbloeier in de keuken: kunstwerkjes van elk gerecht

Door Denise van Dalen - 20 februari 2017

Chef-kok Jermain de Rozario begon pas op 25-jarige leeftijd aan zijn culinaire carrière. Vrij laat, voor een kok. Na een tijd van feesten en aanmodderen als vuilnisman en fabrieksarbeider, werd hij uiteindelijk gastheer in een restaurant, waar zijn liefde voor het vak opbloeide. De Rozario werd al snel opgemerkt door Soenil Bahadoer, chef-kok en eigenaar van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, waar De Rozario het zonder enig diploma schopte tot chef de partie. Nu, bijna zes jaar later, heeft hij zijn eigen restaurant in Helmond.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.