cultuur Premium Corner

Pleidooi voor puurheid in restaurant Breda

Door Nikki Sterkenburg - 03 februari 2017

Eigenaar Ernest Adams werkte als student al met veel plezier in de horeca, maar vond dat hij eerst een baan moest zoeken die bij zijn studie paste. De laatste acht jaar was hij docent aan een hogeschool, maar de droom om zelf iets te beginnen bleef. In september 2016 opende hij in het centrum van Breda Eten bij Ernest, op twee minuten lopen van de Grote Markt.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.