cultuur Premium Corner

Kwaliteit zonder poespas in restaurant Zaalmolen

Door Jan van ’t Veer - 10 maart 2017

Verstopt in het rustige deel van de Amsterdamse wijk De Pijp zit restaurant Zaagmolen, voorheen de lokatie van sterrenrestaurant Le Restaurant van Jan de Wit. Drie mannen, de koks Joris van Dijk (34) en René Hasert (29) en gastheer Olav Grotenhuis (60), runnen het restaurant in een pand dat stamt uit 1890 met klassieke glas-in-lood­ramen, een knus barretje en een retro, Franse bistroachtig interieur.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.