cultuur Premium Corner

Utrechts wildplukrestaurant met producten uit omgeving

Door Bram Hahn - 24 maart 2017

Jarenlang zat op deze plek restaurant MaS, dat tot verdriet van veel vaste gasten in 2016 de deuren sloot. Victor Stukker, die samen met Joyce Bielderman al twee zomers Héron als pop-uprestaurant had gerund, zag zijn kans schoon en nam er zijn intrek.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.