cultuur Premium Corner

Verlaag temperatuur water voor minder bittere thee

Door Bram Hahn - 06 maart 2017

Elke soort thee vereist zijn ­eigen temperatuur water. Dat heeft te maken met de manier waarop de theeblaadjes zijn verwerkt. De belangrijkste soorten thee worden bijna alle van dezelfde soort blaadjes gemaakt, van de oorspronkelijke Chinese Camellia ­sinensis of van de assamtheeplant, die door de Britten in India is verspreid.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.