cultuur Premium Corner

Het digestieve nut van zoete toetjes wordt overdreven

Door Bram Hahn - 10 april 2017

Goed nieuws voor wie ook niet van zoet houdt: toetjes worden minder zoet. Een (niet-representatieve) steekproef lijkt die kant op te wijzen. Uiteraard kun je in restaurants het dessert overslaan en kiezen voor kaas, maar steeds vaker zie je een laatste gerechtje dat een stuk minder zoet is dan voorheen gebruikelijk was.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.