cultuur Premium Corner

Vissen in blik: een goed idee en prachtig uitgevoerd

Door Bram Hahn - 14 april 2017

De jaarlijkse Culiperslunch in de Amsterdamse Kook­fabriek is een van de drukstbezochte persevenementen. De aanwezige culinair journalisten en bloggers zullen natuurlijk zeggen dat ze komen voor de laatste nieuwtjes op culinair gebied, boekpresentaties en demonstraties – de rijk gevulde tas met proefproducten zal zeker ook zijn invloed hebben op de opkomstbereidheid van de pers.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 8 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.