Huwelijk Premium Corner

Huwelijk: Sam Pottorff (21) en Rosa van Iterson (24)

Door Nikki Sterkenburg - 28 mei 2017

De Amerikaanse You Tube-ster Sam Pottorff en actrice en producent Rosa van Iterson (onder meer bekend van de tv-serie Het verborgen eiland) leerden elkaar twee jaar geleden in Los Angeles kennen via dating-app Tinder. Sinds de eerste ontmoeting zijn ze onafscheidelijk.

Ze houden elkaar nuchter en gemotiveerd, en delen hun dagelijkse belevenissen via verscheidene socialemedia-kanalen zoals Instagram en YouTube. Beiden hebben een flinke fanschare opgebouwd en zijn ook ‘social media influencers’, dat wil zeggen: invloedrijke personen met een hoog bereik die producten en diensten promoten waarvan ze zelf fan zijn.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.